HomeTechHoe verander ik de...

Hoe verander ik de kredietkaart op Spotify

Ik ben een nieuwe gebruiker van Spotify, maar ik had al een probleem – ik verloor mijn kaart en moest die blokkeren. Als gevolg daarvan moest ik de betalingsgegevens wijzigen in alle diensten die ik gebruik en heb ik een betaald abonnement.

Aangezien ik nog maar net lid ben van Spotify (vraag me niet waarom het zo lang duurde voor ik er was), kostte het me een tijdje om uit te zoeken hoe ik dat moest doen. Het zit zo, er zijn een paar valkuilen die niet iedereen kent.

Hoe werkt u uw Spotify betalingsgegevens bij?

Laten we beginnen met het eenvoudigste – probeer gewoon de instructies van Spotify te volgen. Alles wat je moet doen ziet er heel eenvoudig uit:

  • Log in op uw account
  • Selecteer Uw Plan en klik op Update naast uw huidige betaalmethode
  • Kies een andere betalingsmethode

Het klinkt allemaal heel eenvoudig, nietwaar? Inderdaad, in de meeste gevallen werkt het.

Behalve dat ik niet in staat was om te updaten, omdat ik op een fout stuitte.

Hoe verander ik mijn kredietkaart in de Spotify app?

Wat heb ik gedaan? Ik heb me afgemeld bij Spotify, daarna kon ik de oude kaart verwijderen en me opnieuw aanmelden met de nieuwe kaart. Trouwens, voor het geval je het nog niet wist, je verliest je opgeslagen liedjes of albums niet als je je uitschrijft – ze zijn weer beschikbaar als je je opnieuw inschrijft.

Een andere manier om dit probleem op te lossen is contact op te nemen met de klantenservice en hen te vragen de betalingsmethode handmatig te wijzigen. Leg gewoon uit dat u een probleem hebt ondervonden.

Verwante artikelen

Voor jou